Superentreprenören som Socialdemokraterna kastade ut i kylan

Superentreprenören som Socialdemokraterna kastade ut i kylan

Niclas Adler är superentreprenör med ett stort internationellt kontaktnät. Socialdemokraterna kastade ut honom i kylan. Från att ha varit en uppburen företagare över hela världen, kom han till Norrköping och startade innovationsföretag. Och möttes plötsligt och utan förklaring av kalla handen från kommunen. Han funderar fortfarande på orsaken…

Annons

Adler har en akademisk bakgrund från Handelshögskolan i Stockholm och från flera andra lärosäten i Sverige och världen. Han har även varit verksam i Kina och USA och arbetar för närvarande även i Indonesien med innovationer inom bl a Life Science. För ett par år sedan var han också involverad i att få en svensk medborgare frigiven ur kinesiskt fängelse – en historia som tvingade Sveriges ambassadör att avgå.

När han startade en verksamhet på Vikbolandet utanför Norrköping stötte han på hinder: De styrande Socialdemokraterna i kommunen höll honom först om ryggen och marknadsförde hans projekt. Sedan vände de tvärt och utan förklaring. Han vet fortfarande inte varför men spekulerar kring orsakerna. Nu pågår en rättsprocess mot Norrköpings kommun. Hör honom berätta sin historia!

Christopher Jarnvall

Lyssna till samtalet:

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!