Beväpnade migranter tar sig över polska gränsen

Beväpnade migranter tar sig över polska gränsen

Nu rapporteras det att Vitryssland beväpnar migranter från Mellanöstern med bl a pepparsprej, river gränsstängslet och skickar in migranterna i Polen. En rent fientlig handling. Detta skriver Expressen.

Ett hundratal migranter tog sig in i Polen och attackerade polska gränsvakter. Polackerna slår tillbaka med tårgas. En död syrier har påträffats på polskt territorium. Det är dock oklart hur han har avlidit.

De tusentals migranter som har forslats till gränsen av vitryska styrkor får hela tiden förstärkning av nya migranter österifrån. Det har genomförts attacker mot polsk gränspolis.

Christopher Jarnvall

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!