Förnedringsrånen – en ”hämnd” på svenskarna

Förnedringsrånen – en ”hämnd” på svenskarna

Är förnedringsrånen, som blir allt fler, en ”hämnd” på svenskarna och i så fall varför? Denice Westerberg på Riks utreder detta. Vi har t ex sett det brutala förnedringsrånet på Solna kyrkogård sommaren 2020. En rapport från Lunds universitet om ”kriget mot svenskarna” har kommit ut. Kriminologen Ardavan Khoshnood talar om ”hämnd” som grund för rånen, men har svårt att se vad det skulle vara hämnd för…

Annons

Tobias Andersson (SD) är ung riksdagsledamot och han har talat mycket om svenskfientlighet. Det handlar om brist på respekt för offret och det svenska majoritetssamhället till följd av att man har tidigare talat illa om svenskar, att svenskar ses som lätta offer, att man som somalier exempelvis inte vill begå brott mot den egna folkgruppen.

Andra partier har inte visat särskilt stort intresse för frågan, men Andersson säger att han kommer att fortsätta driva frågan. Arbetsgruppen i riksdagen vill vara en röst för svenskar som har råkat ut för förnedringsrån. För att vi skall få bukt med problemen måste vi straffa brotten ordentligt och se till att människor med utländsk bakgrund assimileras i det svenska samhället. Övriga skall skickas hem.

Christopher Jarnvall

Lyssna på inslaget:

Gillar du det vi gör? Stötta oss på Swish: 123 384 82 49 eller på Patreon.

Become a Patron!